Jij hier!
  • Home
  • Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

 

Hoeveel lessen heb ik nodig om af te rijden?

Het aantal benodigde lessen varieert per individu. Het wordt bepaald door factoren zoals persoonlijke leercurve, ervaring en bekendheid met verkeersregels. We evalueren regelmatig je voortgang om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het rijexamen wanneer jij je zelfverzekerd voelt op de weg.

 

Kan ik extra ondersteuning krijgen bij mijn rijles?

Zeker! Bij ons kun je rekenen op extra ondersteuning tijdens je rijles. We passen onze aanpak aan jouw individuele behoeften aan, zodat je met vertrouwen en vaardigheid de weg op gaat.

 

Hoeveel minuten duurt een rijles?

Een rijles duurt 60 minuten, 90 minuten of een blokuur van 120 minuten is ook altijd mogelijk.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Heel simpel: je kan veilig betalen via iDeal of bankoverboeking. Als jij je mobiel bij de hand hebt dan gaat dat natuurlijk helemaal goedkomen.

 

Kan ik een rijlespakket ook in termijnen betalen?

Ja, Je kunt een pakket in maximaal 3 termijn betalen.

 

Moet ik mijn theorie halen voordat ik begin met lessen?

 Nee dat hoeft niet. Je hoeft niet geslaagd te zijn voor het theorie examen om rijlessen te mogen volgen. Wel moet je voor het theorie examen zijn geslaagd als je het praktijkexamen of een tussentijdse toets gaat doen.

De praktijk van de rijlessen ondersteunt het leren van je theorie, zeker bij het onderdeel van de gevaarherkenning. Daarom adviseren we onze leerlingen om de rijlessen te combineren met het leren van je theorie, dus om alle twee tegelijkertijd te doen.

 

Ik heb dyslexie, wat nu met het theorie examen?

 Bij het CBR kan je je theorie examen boeken met extra tijd als je dyslexie hebt. Of je extra tijd wilt afnemen kan je aangeven bij het boeken van je theorie examen bij mijn CBR.

 

Kan ik ook losse lessen afnemen??

 Ja, dat kan! Bij ons is het niet verplicht om een lespakket af te nemen. Je kan ook losse lessen afnemen en zo als het ware je eigen lespakket samenstellen. Je kan het in dat geval per les aanzien zonder verdere verplichtingen. Bekijk de tarieven pagina voor de mogelijkheden.

 

Hoe vaak per week kan ik rijles krijgen?

 Bij ons kan je meerdere keren per week afspreken, voor de meeste gevallen is dat geen probleem. De snelheid waarop je steeds nieuwe rijlessen kan afnemen is vooral afhankelijk van:
Of je je theorie hebt gehaald
Of je de betaling hebt gedaan
De datum van je rijexamen
hoe flexibel jij afspraken kan plannen in je eigen agenda

 

Wat als ik een rijbewijs bezit, maar lang niet heb gereden?

Als je al langer je rijbewijs hebt, maar niet lang gereden hebt, dan is een opfristraining te adviseren. Bij een opfristraining gaan we in 90 minuten de basisvaardigheden doornemen en gaan we specifiek in op jouw behoeftes. Bekijk de tarieven pagina voor meer info over de opfristraining.

 

In welke auto heb ik rijles?

Je hebt rijles in een Audi